Mentri Luar Negri (Jepang)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Mentri Luar Negri (外務大臣 Gaimu Daijin?) Jepang nyaeta anggota Kabinet nu ngurus kawijakan luar negeri Jepang jeung kapala Departemen Luar Negri.

The current foreign minister (2007) is Masahiko Koumura.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Runtuyan Mentri[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]