Mi (kana)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Hiragana み.
Katakana ミ.
kana - gojūon
()
()

, dina hiragana, atawa dina katakana, salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Dina hiragana ditulis make dua garis, sedengkeun dina katakana make tilu garis. Duanana dieja (IPA) [mi].


Nulis.jpg