Milénium

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Milénium nyaéta bilangan keur unggal jangka wanci sarébu taun dina kalénder. Istilah alaf nu asalna tina basa Arab loba dipaké di Malaysia. Taun 2000 disebut minangka awal tina alaf anyar ngasupan alaf katilu (taun 2000 nepi ka 2999).

Tempo ogé[édit | sunting sumber]


Nuvola apps clock.png