Mil pasagi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Mil pasagi atawa mil kuadrat (disingket mi²) mangrupakeun satuan aréa ti unit impérial jeung United States customary units nu sarua jeung aréa pasagi nu panjang rusukna hiji mil.[1] Satuan ieu béda jeung pasagi mil (miles square), nu ngarujuk ka ukuran mil dina saban gigir nu dikuadratkeun. Misalna, 20 pasagi mil (20×20 mil) sami sareng 400 mil pasagi.

Réferénsi[édit | sunting sumber]

  1. Davies, Charles (1872). Mathematical dictionary and cyclopedia of mathematical science, Original from Harvard University: A.S. Barnes and co.


Nuvola apps kruler.png