Mo (kana)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Hiragana も.
Katakana モ.
kana - gojūon
()
()

, dina hiragana, atawa dina katakana, salah sahiji kana basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Duanana diwangun ku tilu garis tur dieja (IPA) [mo].

モ kadangkala dipake salaku onomatopœia keur sapi.

Bentuk Rōmaji Hiragana Katakana
Normal m-
(ま行 ma-gyō)
mo
mou
moo
, moh
もう, もぅ
もお, もぉ
もー
モウ, モゥ
モオ, モォ
モー
Wiktionary-logo-en.png
Tempo , dina Wiktionary, kamus bébas.
Nulis.jpg