Modular Audio Recognition Framework

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Modular Audio Recognition Framework (MARF) nyaéta hiji platform panalungtikan tur hiji kumpulan tina sora manusa/sora/caritaan/téks jeung algoritma natural language processing (NLP) nu ditulis maké Java tur disusun jadi hiji modulér jeung framework nu narékahan pikeun ngagampangkeun ditambahna algoritma anyar. MARF bisa meta minangka hiji pabukon dina aplikasi atawa bisa ogé dipaké minangka hiji sumber keur learning jeung extension. Aya saeutik aplikasi conto keur nuduhkeun kumaha cara maké framework éta. Aya ogv hiji manual nu jéntré[1] katut rujukan API[2] dina format javadoc sabab proyék ieu sigana dokuméntasina hadé. MARF jeung aplikasina dikaluarkeun kalayan hiji lisénsi gaya BSD.

Rujukan[édit | sunting sumber]

Catetan suku[édit | sunting sumber]

  1. "MARF, The Modular Audio Recognition Framework, and its Applications: Programmer's Manual" (PDF). Diakses pada 26 Agustus 2007. 
  2. "MARF Developers' API" (HTML). Diakses pada 10 Agustus 2007.