Monzón

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Monzón
Lambang Monzón

Lambang Monzón
Peta lokasi Monzón

Peta lokasi Monzón
Koordinat 41°54' N - 0°11' E
Dasar hukum
Tanggal penting
Ibu kota
Gubernur Fernando Heras Laderas
Lega 155,01 km2
Pangeusi 17.115 (2010)
Kapadetan 110,41/km2
Kabupatén
Kota
Kacamatan
Kalurahan/Désa
Suku
Ageman
Basa
Zona waktu GMT+1
Lagu Daérah {{{lagu}}}

Ramatloka resmi: www.monzon.es

(?)