Motosu, Gifu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Motosu
本巣市
Lokasi Motosu
Motosu aya di Gifu, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Chūbu
Préfektur Gifu
Karakter fisik
Area 374,57 km² (144,6 sq mi)
Populasi (as of May 1, 2007)
     Total 34.742
Lokasi 35°29′N 136°41′E
Lambang
Tangkal Persimmon
Manuk Japanese Bush-warbler
Kantor Pamarentahan Motosu
Walikota Masayuki Naito
Alamat 〒501-1292
324 Monju, Motosu-shi, Gifu-ken
Nomer telpon 0581-34-2511
Ramatloka resmi: Kota Motosu

Kota Motosu (本巣市 Motosu-shi?) nyaeta hiji kota di Kidul-Kulon Préféktur Gifu, Jepang.

Dina tanggal 1 Juli, 2004, populasina 34,925 tur kapadetanna 93 jiwa per km². Legana nyaeta 374.57 km².

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan
Nulis.jpg