Motto

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Motto nyaéta kecap-kecap atawa kedalan anu ngagambarkeun motivasi, sumanget, sarta tujuan ti hiji organisasi. Pamaké motto ieu biasana nyaéta nagara, dayeuh, universitas, sarta kulawarga-kulawarga ménak. Biasana motto ditulis dina basa kuna atawa wewengkon di tempat kasebut kawas basa Latin atawa Perancis di Éropa. Sedengkeun pikeun di Indonésia sarta wewengkon sakurilingna, motto dawam ditulis dina basa Kawi atawa Sangsakerta.