Muhammad Agung Pribadi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Muhammad Agung Pribadi (gumelar di Bandung, Jawa Kulon, Indonésia, 23 Juli 1989; yuswa 25 taun[1]) nya éta salah saurang pamaén bal ti Indonésia.[1] Ayeuna anjeunna minangka salah sahiji pamaén ti tim Persib Bandung jeung maén dina posisi gelandang.[1]

Karir[édit | sunting sumber]

Karir Junior[édit | sunting sumber]

  1. 2003-2008 : UNI Bandung[1]
  2. 2008-2010 : Persib Bandung U21[1]

Karir Senior[édit | sunting sumber]

  1. 2010–Ayeuna : Persib Bandung[1]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. a b c d e f Biografi (diaksés 25-07-2012)


Football pictogram.svg