Muhammad Arif Syamsuri

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Muhammad Arif Syamsuri (katelah maké sandiasma M. Arsya, lahir di Bandung 20 Juli 1967), salah saurang pangarang Sunda. Carponna Romantika Underground dileler Hadiah Sastra LBSS taun 2003. Carpon sejenna Nu Maksa Ngajak Nguseup dileler hadiah carpon pinunjul Majalah Manglé 2008. Sawareh karyana dibukukeun di antarana dina Ti Pulpen nepi ka Pajaratan Cinta (antologi carpon mini), Novélét Mandor Dirman Nantang Jaman, antologi carpon Sayang Bajo, jsb.

Nulis.jpg