Muhammad bin Saud

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
محمد بن سعود
Muhammad bin Saud bin Muhammad bin Migrin
Wangsa Saud
Nu ngadegkeun
Katurunan

Muhammad bin Saud (Basa Arab: محمد بن سعود ‎) (maot 1765), atanapi Ibnu Saud, nyaéta saurang émir ti Al-Dir'iyyah sarta nu dianggap salaku nu ngadegkeun Nagara Saudi Kahiji jeung Dinasti Saud, nu mana sacara téhnis dingaranan dumasar ramana–Saud bin Muhammad bin Migrin.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Anyar Imam Nagara Saudi Kahiji
1744–1765
Sanggeusna
Abdul Aziz bin Muhammad bin Saud
Saméméhna
Zaid bin Markhan
Pangéran (Émir) Diriyah
1726–1744
Dijieun deui
Gelar salajengna dicekel ku
Anjeunna sorangan
salaku Imam Nagara Saudi Kahiji


Replace this image male.svg
Persondata
NAME Muhammad Bin Saud
ALTERNATIVE NAMES
SHORT DESCRIPTION
DATE OF BIRTH
PLACE OF BIRTH
DATE OF DEATH 1765
PLACE OF DEATH