Munjul, Pandéglang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Munjul

Peta lokasi Kacamatan Munjul
Propinsi Banten
Kabupatén Pandéglang
Camat H. Madroto, S.H
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa Desa Pasanggrahan, Desa Sukasaba, Desa Munjul, Desa Cibitung, Desa Kotadukuh, Desa Panacaran, Desa Lebak, Desa Curglanglang jeung Desa Gunungbatu

Munjul nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.


 

Kabupatén Pandéglang, Banten

Kacamatan: Angsana | Banjar | Bojong | Cadas Sari | Carita | Cibaliung | Cibitung | Cigeulis | Cikedal | Cikeusik | Cimanggu | Cimanuk | Cipeucang | Cisata | Jiput | Kaduhéjo | Karangtanjung | Labuan | Mandalawangi | Menes | Munjul | Pagelaran | Pandéglang | Panimbang | Patia | Picung | Saketi | Sukaresmi | Sumur

Citakan:Munjul, Pandéglang


Nuvola filesystems folder home.png