Néglasari, Pakenjeng, Garut

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Néglasari

Peta lokasi Néglasari
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Garut
Kacamatan Pakenjeng
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Néglasari nyaéta salasahiji désa di kacamatan Pakenjeng, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tumbu Luar[édit | sunting sumber]




Gnome-home.svg