Na (kana)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Hiragana な.
Katakana ナ.
kana - gojūon
()
()

, dina hiragana, atawa dina katakana, nyaeta salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Hiragana diwangun ku opat garis, sedengkeun katakana ku dua garis. Duanana dije (IPA) [na]. な jeung ナ asalna tina kanji 奈.


Nulis.jpg