Nagano Shinkansen

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nagano Shinkansen (長野新幹線) nyaeta ngaran keur bagean ti Hokuriku Shinkansen nu kiwari geus aya (mimiti ti taun 2005). Asalna ieu jalur dijieun antara Takasaki jeung Nagano dina taun 1997. Ieu jalur dijieun keur kaperluan 1998 Nagano Winter Olympics. Nagano shinkansen nu keur dijieun nyaeta jalur nepi ka Kota Kanazawa tur masih direncanakeun diteruskeun nepi ka Osaka, ngaranna Hokuriku Shinkansen. Keur informasi leuwih jentre, tempo Hokuriku Shinkansen ngeunaan jalurna, kareta nu dipake jeung informasi sejenna.

Stasion-stasion[édit | sunting sumber]