Nakhichevan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Peta Azerbaijan; wewengkon Nakhichevan aya di beulah kénca

Républik Otonomi Nakhichevan (basa Azeri: Naxçıvan Muxtar Respublikası) mangrupakeun éksklave piboga Azerbaijan. Wewengkon saluas 5.500 km² ieu tepung wates jeung Arménia, Turki, sareng Iran.

Nakhichevan diwangun ti 6 rayon: Babak, Julfa, Ordubad, Sadarak, Shahbuz, jeung Sharur.

Kota nu panggedéna nya éta Kota Nakhichevan.


Gnome-home.svg