Naringgul, Naringgul, Cianjur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Naringgul

Peta lokasi Naringgul
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cianjur
Kacamatan Naringgul
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Naringgul nyaéta salasahiji désa di kacamatan Naringgul, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg