Naser Al-Sebai Hlasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Naser Sebai
Informasi pribados
Nami lengkep Naser Al-Sebai Hlasi
Lahir 14 Méi 1985 (1985-05-14) (yuswa 29)
Tempat lahir Homs, Suriah
Luhur 1.83 m (6 ft 0 in)
Posisi Bék tengah
Informasi klub
Klub ayeuna Persib Bandung
Nomor 4
Karir junior
Al-Karamah
Karir sénior*
Taun Tim Midang (Gol)
2005–2011 Al-Karamah
2011–2012 Tripoli 22 (0)
2012– Persib Bandung 16 (1)
Tim nasional
2007–2008 Suriah U23
* Midang jeung gol di klub sénior ngan diétang ti liga doméstik jeung akurat per 29 Nopémber 2012.

Naser Al-Sebai Hlasi (Basa Arab: ناصر السباعي‎, gumelar di Homs, Suriah, 14 Méi 1985; yuswa 29 taun) nyaéta saurang pamaén bal ti Suriah. Anjeunna ayeuna maén di Persib Bandung salaku bék.

Karir internasional[édit | sunting sumber]

Midang di pasanggiri utama[édit | sunting sumber]

Tim Pasanggiri Kategori Jumlah midang Gol Hasil
Starter Cadangan
Bandéra Suriah Suriah Kualifikasi Olimpiade 2008 U-23 9 0 0 Babak Katilu (Final)

Gelar[édit | sunting sumber]

Klub[édit | sunting sumber]

Suriah Al-Karamah

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Football pictogram.svg