Ne (kana)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Hiragana ね.
Katakana ネ.
kana - gojūon
()
()

, dina hiragana, atawa dina katakana, nyaeta salah sahiji kana dina Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Hiragana diwangun ku dua garis, sedengkeun katakana diwangun ku opat garis. Duanana dieja (IPA) [ne].

Salaku partikel dipake ditungtung kalimah, saperti dina Basa Inggris ", right?" atawa ", isn't it?"


Nulis.jpg