NetBEUI

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

NetBEUI singketan ti istilah dina basa Inggris: NetBIOS Extended User Interface, mangrupakeun hiji protokol jaringan nu dimekarkeun ku International Business Machine Corporation (IBM) jeung Microsoft Corporation dina taun 1985 nu dipaké pikeun jaringan lokal (LAN) nu diwangun tina komputer nepi ka 200 stasion gawé. NetBEUI sorangan mangrupakeun éksténsi ti protokol NetBIOS.


Nuvola apps network.png