Ngaran anak sasatoan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Dina basa Sunda, aya sesebutan husus pikeun rupa-rupa anak sasatoan. Di antarana,