Ni (kana)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Hiragana に.
Katakana ニ.
kana - gojūon
()
()

, dina hiragana, atawa dina katakana, salah sahiji kana dina Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Dina hiragana ditulis ku tilus garis, sedengkeun dina katakana ngan ku dua. Duanana dieja (IPA) [ni].

Catetan, katakana (ニ) ampir sarua jeung kanji keur angka dua (二), tur diejana oge sarua.


Nulis.jpg