Nicolas Hülkenberg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
2011 Spanish GP Hulkenberg cropped.jpg

Nicolas Hulkenberg (babar di Emmerich am Rhein, Jerman kaping 19 Agustus 1987) mangrupakeun saorang pembalap Formula 1 anu asalna ti Jerman. Ayeuna anjeunna ngagabung sareng tim Williams-Cosworth.

Sateuacan lebet ka F1, Hulkenberg mangrupakeun saorang pembalap junior anu sukses. Dirina pernah janten juara GP2 musim 2009, juara umum A1GP musim 2006-07, jeung juara F3 Euroseries di taun 2008.

Manajer Nico Hulkenberg anu ayeuna nyaeta tilas manajer Michael Schumacher, Willi Weber. Hulkenberg bakal berpasangan sareng pembalap senior Rubens Barrichello di F1 musim 2010.

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca