Nine Inch Nails

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nine Inch Nails nyaéta grup musik rock industrial ti Amérika Sarikat. Didirikeun taun 1988, nepi ka kiwari parantos ngaluarkeun 8 album studio.

Nulis.jpg