Nining Méida

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nining Méida nyaéta tukang ngawih pop-sunda Indonésia taun 1980-an. Nining Méida réa ngahaleuankeun lagu-lagu nu diciptakeun ku Nano S., kawas lagu Potrét Manéhna, Kalangkang, Anjeun, Tibelat, sarta Rangrang Panyawangan. Sajaba ti ngawih, Nining ogé muka usaha ngajualan parsél ku cara nawarkeun ka rélasina.[1]

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Arjuna Wayang.jpg