Nining Méida

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nining Meida nyaéta penyanyi pop-sunda Indonésia warsih 1980-an. Nining Meida réa menyanyikan lagu-lagu nu diciptakeun ku Nano S, kawas lagu Potret Manehna, Kalangkang, Anjeun, Tibelat, sarta Rangrang Panyawangan. Sajaba nyanyi, Nining ogé muka usaha ngajualan parsel ku cara nawarkeun ka relasina.[1]

Catetan[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Arjuna Wayang.jpg