Noboru Takeshita

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Noboru Takeshita

Noboru Takeshita (竹下 登 Takeshita Noboru, 26 Pébruari 192419 Juni 2000) nyaeta salah saurang pulitikus Jepang tur Perdana Mentri Jepang ka-74 ti 6 Nopémber 1987 dugi ka 3 Juni 1989.

Saméméhna
Yasuhiro Nakasone
Perdana Mentri Jepang
1987–1989
Sanggeusna
Sōsuke Uno



Nulis.jpg