Nobusuke Kishi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nobusuke Kishi (岸 信介 Kishi Nobusuke, 13 Nopémber 18967 Agustus 1987) nyaeta salah saurang pulitikus Jepang tur Perdana Mentri Jepang ka-56 jeung 57 ti 25 Pébruari 1957 nepi ka 12 Juni, 1958 sarta nepi ka 19 July 1960.

Rujukan[édit | sunting sumber]

Saméméhna
Mamoru Shigemitsu
Mentri Luar Negri Jepang
1956–1957
Sanggeusna
Aiichiro Fujiyama



Nulis.jpg