Nokia 1100

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Nokia 1100/1101
Nokia1100 new.jpg
Panyieun Nokia
Kasadiaan dumasar nagara 2003
Patali Nokia 1101
Baterai Nokia BL-5C
Input Keypad numérik
Layar 96 x 65 Monochrome
Nada dering Monotone

Nokia 1100 (jeung varianna, Nokia 1101) nya éta hiji telepon keupeul GSM nu diproduksi ku Nokia. 250 yuta unit geus dijual ti diluncurkeunnana dina ahir 2003.[1]

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Nokia wordmark.svg