Nokia 1110

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Nokia 1110
Nokia 1110 DG 01.jpg
Panyieun Nokia
Jaringan 2G Network GSM 900 / 1800
US version - GSM 850 / 1900
Diménsi 104 mm (4.1 in) H
44 mm (1.7 in) W
17 mm (0.67 in) D
Beurat 80 g (2.8 oz)
Baterai Nokia BL-5C Li-Ion 900 mAh

Nokia 1110 jeung Nokia 1110i nya éta hiji telepon keupeul GSM low-end nu dijual ku Nokia. 1110 dirilis dina taun 2005; 1110i dirilis taun 2006.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Nokia wordmark.svg