Nokia 1112

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nokia 1112 nya éta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 104 x 44 x 17 mm kalawan beurat 80 gram.

Fitur & Komponén[édit | sunting sumber]

  • Grafik monokrom
  • SMS
  • Mémori internal 4 MB
  • EMS
  • Kaulinan
  • Bateré Li-Ion 700 mAh (BL-5CA)

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nokia wordmark.svg