Nokia 1280

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nokia 1280 nya éta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 107.2 x 45.1 x 15.3 mm kalawan beurat 81.9 gram.

Fitur & Komponén[édit | sunting sumber]

  • SMS
  • MMS
  • Monoponik
  • Kaulinan
  • Radio FM
  • Flashlight
  • Kalénder
  • Bateré Li-Ion 800 mAh (BL-5CB)

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Nokia wordmark.svg