Nokia 1600

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nokia 1600 nya éta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 104 x 45 x 17 mm kalawan beurat 85 gram.

Fitur & Komponén[édit | sunting sumber]

  • SMS
  • Mémori internal 4 MB
  • Kaulinan
  • Bateré Li-Ion (BL-5C) 900 mAh

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Nokia wordmark.svg