Nokia 2110

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Nokia 2110
Nokia 2110.JPG
Mérek Nokia
Kamera tukang Taya
Kamera hareup Taya

Nokia 2110 nyaéta hiji telepon keupeul nu dijieun ku pausahaan telekomunikasi Nokia.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Citakan:Commonscat-inline


Nokia wordmark.svg