Nokia 2115i

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nokia 2115i, 2116i, kawanoh salaku Nokia Leutik kalawan bentuk kubus candybar CDMA nyaéta hiji produk telepon keupeul kaluaran Nokia.

Nokia wordmark.svg