Nokia 2310

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nokia 2310 mangrupakeun hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 105.4 x 43.9 x 19.1 mm kalawan beurat 85 gram.

Fitur & Komponén[édit | sunting sumber]

  • SMS
  • MMS
  • Polifonik
  • Kaulinan
    • Nature Park
    • Snake Xenia
    • Bounce
  • Radio FM
  • Buku telepon 200 nami
  • Kalkulator
  • Stopwatch

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Nokia wordmark.svg