Nokia 2610

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nokia 2610 nyaéta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 104 x 43 x 18 mm kalawan beurat 91 gram.

Fitur & Komponén[édit | sunting sumber]

  • Mémori internal 3 MB
  • SMS
  • MMS
  • Email
  • Instant Messaging
  • Polifonik
  • Kaulinan
  • Java MIDP 2.0
  • Bateré Li-Ion 970 mAh (BL-5C)

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Nokia wordmark.svg