Nokia 2650

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nokia 2650 nyaéta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu boga diménsi 85 x 46 x 23 mm kalawan beurat 96 gram.

Fitur[édit | sunting sumber]

  • Tombol navigasi 4 arah
  • Model flip
  • SMS
  • MMS
  • Polifonik
  • Kaulinan
  • Java MIDP 1.0
  • Bateré Li-Ion 760 mAh (BL-4C)

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Nokia wordmark.svg