Nokia 2700 klasik

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nokia 2700 klasik nyaéta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu boga diménsi 109.2 x 46 x 14 mm kalawan beurat 85 gram.

Fitur & Komponén[édit | sunting sumber]

  • Mémori internal 32 MB, mémori éksternal kalawan MicroSD nepi ka 2GB
  • Kaméra digital 2 MP, 1600x1200 piksel
  • Parekam video
  • SMS
  • MMS
  • EMS
  • Email
  • Polifonik
  • Kaulinan
    • Rally Star
    • Soduko
    • Snake III
    • Diamond Rush
  • Radio FM jeung RDS
  • Bluetooth v2.0
  • Java MIDP 2.1
  • MP3/MP4 player
  • Bateré Li-Ion 1020 mAh (BL-5C)
  • Internét

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Nokia wordmark.svg