Nokia 3110 klasik

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nokia 3110 klasik mangrupakeun hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 108,5 x 45,7 x 15,6 mm kalawan beurat 87 gram.

Fitur & Komponén[édit | sunting sumber]

  • Mémori internal 9 MB, mémori éksternal kalawan MicroSD nepi ka 2 GB
  • Kaméra digital 1.3 MP, 1280 x 1024 piksel
  • SMS
  • MMS
  • Email
  • Polifonik
  • Kaulinan
  • Radio FM
  • Java MIDP 2.0
  • Infrabeureum
  • Bluetooth v2.0 (kalawan A2DP)
  • MP3/MP4/AAC+/3GP/WMA player
  • Bateré Li-Ion 1020 mAh (BL-5C)

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Nokia wordmark.svg