Nokia 3330

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nokia 3330 nyaéta hiji produk telepon keupeul GSM 900/1800, kalawan antena jero, kaluaran Nokia.

Nokia wordmark.svg