Nokia 5210

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nokia 5210 nyaéta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu boga diménsi 105.5 x 47.5 x 22.5 mm kalawan beurat 92 gram.

Fitur & Komponén[édit | sunting sumber]

  • Grafik monokrom
  • SMS
  • Thermometer
  • Organizer
  • Kaulinan
  • Jam
  • Alarm
  • Infrared
  • Bateré Li-Ion 750 mAh (BLB-2)

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Nokia wordmark.svg