Nokia 5220

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Nokia 5220

Nokia 5220 nyaéta hiji produk Telepon keupeul nu diproduksi ku pausahaan Nokia.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Nokia wordmark.svg