Nokia 5320

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nokia 5320 nyaét hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia sarta kaasup kana séri XpressMusic. Telepon keupeul ieu boga diménsi 108 x 46 x 15 mm kalawan beurat 90 gram.

Fitur[édit | sunting sumber]

  • Mémori internal 140 MB, mémori éksternal nepi ka 16GB
  • 3G HSDPA, 3.6 Mbps
  • Kaméra digital 2 MP, 1600x1200 pixels, LED flash
  • Kaméra hareup pikeun panggilan video
  • SMS
  • MMS
  • Email
  • Push E-Mail
  • IM
  • Polifonik
  • Kaulinan
  • Radio FM jeung RDS; Visual radio
  • Bluetooth v2.0 jeung A2DP
  • Java MIDP 2.1
  • WMV/RV/MP4/3GP video player
  • MP3/WMA/WAV/RA/AAC/M4A music player
  • Bateré Li-Ion 890 mAh (BL-5B)

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Nokia wordmark.svg