Nokia 6030

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nokia 6030 mangrupakeun hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 104 x 44 x 18 mm kalawan beurat 90 gram.

Fitur[édit | sunting sumber]

  • SMS
  • MMS
  • Obrolan
  • Polifonik
  • Kaulinan
  • Radio FM
  • Internet
  • GPRS

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Nokia wordmark.svg