Nokia 7110

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nokia 7110 mangrupakeun hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 125 x 53 x 24 mm kalawan beurat 141 gram.

Fitur[édit | sunting sumber]

  • Grafik monokrom
  • Layar 96 x 65 piksel
  • Buku telepon
  • Infra beureum
  • SMS
  • Browser WAP

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Nokia wordmark.svg