Nokia 8110

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Nokia 8110 mangrupakeun hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 141 x 48 x 25 mm kalawan beurat 152 gram. Dirilis dina taun 1998.

Fitur[édit | sunting sumber]

  • Jaringan 2G GSM 900
  • 125 buku telepon
  • SMS
  • Conference calling (1-5 orang)
  • Bateré Slim 400 mAh Li-Ion

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Nokia wordmark.svg