Nopémber

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Citakan:NovemberCalendar2014

Nopémber nyaéta bulan ka-11 kalénder Maséhi, satutasna Désémber sarta saméméh Oktober.

Bulan ieu na sajarah[édit | sunting sumber]

Kajadian[édit | sunting sumber]

Lahir[édit | sunting sumber]

Pupus[édit | sunting sumber]


Januari | Pébruari | Maret | April | Méi | Juni | Juli | Agustus | Séptémber | Oktober | Nopémber | Désémber

Kajadian Bulan ieu dina warta[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png