Oli mesin

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Motor oil refill with funnel.JPG

Oli mesin nya éta minyak pelumas mesin.[1] Oli loba rupana gumantung kana jenis penggunaan mesin ngabutuhkeun oli nu kumaha sangkan cocog jeung ngawétkan mesin.[1] Pelumas anu gawéna sacara efektif saluyu jeung pungsina bakal manjangan umur mesin nepi ka awét masa pakéna.[1] Bahan dasarna oli mesin kabagi dua nya éta :

  1. Oli Mineral (Base Oil) : oli ieu tina hasil tambang minyak bumi anu diolah jadi oli jeung ditambahan bahan aditif pikeun nambahan mutu pelumas jadi leuwih alus.[1]
  2. Oli Sintetis (Synthetic Oil): Oli Sintetis biasana ngawengku Polyalphaolifins anu datang ti bagian anu bersih tina pemilahan oli mineral, nya éta gas.[1] Senyawa ieu anu satuluyna dicampur jeung oli mineral.[1] Ieu nu ngabalukarkeun naha oli sintetis bisa dicampur jeung oli mineral kitu ogé sabalikna. [1]

Pungsi[édit | sunting sumber]

Sakabéh jinis oli dina hakékatna sarua nya éta pikeun bahan pelumas sangkan mesin jalan mulus tur bébas tina gangguan.[2] Sakaligus pungsina pikeun niiskeun.[2] Oli miboga kandungan lapisan-lapisan anu lembut, pungsina nyingkahan lumangsungna benturan antara logam jeung logam komponén mesin, nyingkahan gorésan.[2] Pikeun sababaraha kaperluan nu tangtu, aplikasi husus dina pungsi nu tangtu, oli ditungtut miboga sajumlahing pungsi-pungsi tambahan.[2] Mesin diesel misalna, secara normal beroperasi pada kecepatan rendah tetapi memiliki temperatur yang lebih tinggi dibandingkeun jeung Mesin bensin.[2] Mesin diesel ogé miboga kondisi kondusip anu gedé anu bisa nimbulkeun oksidasi oli, numpukna deposit jeung ''perkaratan'' logam-logam bearing.[2]

catetan[édit | sunting sumber]

  1. a b c d e f g Grade SAE Bukan Ukuran Kualitas Oli Mesin(Dicutat tanggal 4 Desember 2011)
  2. a b c d e f Fungsi Oli(Dicutat tanggal 4 Desember 2011)