Opick

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Aunur Rofiq Lil Firdaus atawa Opick (lahir di Jember, Jawa Wétan, 16 Maret 1974, umur 36 warsih) nyaéta panyanyi sarta panyipta lagu Islami anu asalna ti Indonésia.